Vintageinharmony

Vintageinharmony

Etichete

Etichete

Etichete

Etichete

Anunț!

În fiecare duminică, începând cu orele 20:30, vă aștept cu noi postări! Cu gânduri bune, S.

vineri, 7 decembrie 2018

GALLIANO (MATASE NATURALA)...Aceasta este ultima prezenta a serii, stiu, breathless..Va multumesc si va doresc o noapte asa cum visati! S.


John Galliano | detail | spring 2010tinamotta: “ via serrencio.tumblr.com ”
Inspiratie
The Dior Newspaper Dress--if I could have one outfit in the entire world, it would be this one, including the Louboutin booties!
Sarah Jessica Parker,
purtand o creatie GALLIANO,
newspaper dress

John Galliano este considerat unul dintre eroii Marii Britanii, un daddy-cool al modei si un personaj in sine.

Galliano este un personaj in sine, un spirit liber, personalitatea sa complexa si libertina influentandu-i atat colectiile cat si stilul vestimentar personal. Ca muze, John Galliano a mentionat-o pe Charlize Theron, pentru care a si realizat cateva rochii ce au fost purtate pe covorul rosu la Oscar si Golden Globes.
Mai mult, Charlize a devenit imaginea campaniei publicitare pentru parfumul Dior JAdore, iar nepoata lui Elvis Presley, Riley Keough este imaginea Miss Dior Cherie.

Rochiile semnate John Galliano, creatii perfecte la limita pret a porter-ului cu haute couture-ul, au fost preferate de numeroase actrite pentru covorul rosu al unor evenimente importante. Astfel ca, deseori Cate Blanchett si Nicole Kidman i-au purtat creatiile la Oscar. Rochii private, din colectii haute couture au fost purtate de catre Daphne Guinness, mostenitoarea imperiului Guinness, si Lady Diana, Printesa de Wales.


Imaginile, 
vorbesc de la sine.
Dimensiuni rochie:
bust:aprox.55*2
talie:40*2
sold:50-52*2
L:102 cm MARIME:M
Compozititie: satin PLIN,  din matase naturala
Rochie de la GALLIANO AICI LA 4200 LEI
PRET ROCHIE BLOG:2500 LEI
PRET PROMOTIONAL:950 LEINiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu