Vintageinharmony

Vintageinharmony

Etichete

Etichete

Etichete

Etichete

Anunț!

În fiecare duminică, începând cu orele 20:30, vă aștept cu noi postări! Cu gânduri bune, S.

vineri, 16 septembrie 2016

REZERVAT-MANGO BY ZUHAIR MURAZUHAIR MURAD
Zuhair Murad, designerul libanez care a cucerit lumea modei încă de la prima sa apariţie pe podiumurile de la Roma în 1999. De-a lungul anilor, creaţiile sale vestimentare luxuriante au fost purtate şi de alte numeroase nume celebre precum Beyonce, Marion Cotillard, Taylor Swift, Carrie Underwood, Ivana Trump, Katy Perry, Christina Applegate sau Vanessa Williams în cadrul unor evenimente cu nume sonore: Premiile Oscar, Globul de Aur sau Miss Universe.
Spiritul creator al lui Zuhair Murad pare a nu avea limite, rochiile sale din mătăsuri preţioase, dantele, broderii fine şi voaluri putând transforma orice femeie într-o adevărată divă. Modelele sale distincte, sofisticate, exprimă luxul, grandoarea şi opulenţa lumii mirifice a Orientului Mijlociu, o lume din care designerul se şi inspiră mai tot timpul. Cu fiecare nouă colecţie, asistăm vrăjiţi la şi mai multă strălucire, poezie şi candoare absolută.
Rochiile Zuhair Murad par a fi turnate pe siluetele frumoaselor lumii, iar finisajele moderne, structurile unice şi tehnicile de broderie spun basme cu zâne, poveşti de dragoste şi pasiune desprinse parcă din «1001 Nopţi». Deşi preţurile creaţiilor sale sunt exclusiviste, designerul s-a situat rapid în topul celor mai iubiţi şi căutaţi creatori de modă din lume. Şi pentru că nu orice femeie îşi permite să plătească mii sau chiar zeci de mii de dolari pentru o rochie semnată de celebrul creator de modă, Murad a colaborat în urmă cu ceva timp cu Mango Group astfel luând naştere linia Mango by Zuhair Murad – un succes absolut dacă judecăm după faptul că aceste creaţii (mai accesibile ca preţ) au fost vândute într-un timp record în toate magazinele Mango din lume.
Sursa aici 
Creații Zuhair Murad aici
Top incitant din mătase naturală,
animal print,
cu fronseuri
și jocuri ce pun trupul in evidență,
totuși nu ostentativ
Stare:nou, cu etichete
Mărime:XS

Preț: 450 lei

Pret promotional:250 lei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu