Vintageinharmony

Vintageinharmony

Etichete

Etichete

Etichete

Etichete

Anunț!

În fiecare duminică, începând cu orele 20:30, vă aștept cu noi postări! Cu gânduri bune, S.

miercuri, 7 septembrie 2011

EXPEDIATA - RENATE HARVAN DRESS sau, Poate cea mai frumoasa rochie din matase naturala. Acesta este ultimul deliciu al acestei seri.Va multumesc pentru rabdare si consecventa. O noapte cu vise!, S.















Toate pozele de mai sus, prezinta rochia in toata splendoarea ei, privita din spate, cu acea funda superba
Mai jos, vedere fata ( funda se poate incheia din spate in fata )

La cald , ai zice ca asocierea desueta de tonuri de maron, pe fond neutru negru, nu poate aduce nimic nou, dimpotriva ar constrange  moda , in tipare clasice, cuminti,  nelasandu-ne liberi, sa ne exprimam, prin culoare sau forma.



 
 De aceea , ceea ce ne frapeaza la aceasta rochie este tocmai simbioza perfecta dintre culorile cognac/whisky si chocolat ,pictate ingenuu  pe un negru mat, parca de nepatruns, dar ascunzand atata mister, cat pentru a incita...iar impactul vizual este maxim
...atat de perfecta mi se pare ,incat a fost dragoste la prima vedere, pentru mine, care, as zice ca niciodata rosu nu e prea mult sau galben..sau roz...
O recomand cu sufletul deschis, pentru iubitoarele de frumos, care stiu sa descopere valoarea unei piese , inainte de-a o simti fizic, de-a se contopi cu pielea, de-a se bucura vizual si tactil..


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu